Melissa Joan Hart 5 kedvenc epizódja a Melissa & Joey-ból

Mikor megkérdezték a sorozatban töltött kedvenc pillanatairól, Melissa minden részletet elárult:

„Oh, ez igazán egyszerű. Ha a korábbi műsorokról kérdeztetek volna, mondjuk a Sabrina vagy a Clarissa forgatásairól, őszintén szólva nem tudnék válaszolni, mert egyiket sem néztem vissza vagy éltem át annyira mint a Melissa & Joeyt.”

4.évad, 2. epizód „Másnap”
„Az egyik kedvenc epizódom valaha, beleszámítva minden sorozatot amiben szerepeltem, a karácsonyi rész volt. Az első próbán Taylor és én elkezdtünk akcentusokkal beszélni és a többieknek nagyon tetszett, szóval ők is végig így mondták a szöveget. Először nem hittem, hogy erős epizód lesz, de amint beöltöztünk és elkezdtünk forgatni, mindenki imádta.

1.évad, 8. epizód „Melissa és Joey”
„Amikor Joey és Mark Ballas táncolnak. Minden rész, ahol a szokásostól kicsit eltértünk szórakoztató volt, de ez vitte a prímet.”

4.évad, 22. epizód „Dupla boldogság”
„Az évadzáró egyik jelenete…amikor Mel rájön, hogy ikrei fognak születni és csak ül a kanapén, majd egyszer csak elkattan. Imádtam azt a jelenetet, mert sokkoltam a rendezőt és a stábot is. Amikor tényleg elismerést kapsz egy olyan sorozatban amiben évek óta szerepelsz, az nagyon jól tud esni.

4.évad, 10. epizód „A példakép”
„A Dolly Parton flashback amit tavaly csináltunk. Elmentünk Dollywoodba és van egy csomó rólunk készült kép, amin parókában vagyunk. Az egész stáb jól szórakozott akkor, rengeteg bakit vettünk fel azokkal a parókákkal.”

1.évad, 1. epizód „Pilot”
„A legelső rész, amikor Joe az ajtóhoz jön és csak annyit mondok: Oh,fúj. Az a pillanat alapozza meg az egész műsor tónusát, két emberről akik nem annyira szeretik egymást de mégis szükségük van egymásra jóban és rosszban.”