12 dolog Melissa McCarthyval kapcsolatban, amit lehet, hogy nem tudtál

Kevesen emlékeznek Melissa McCarthyra a Szívek Szállodájából. Most már inkább a Koszorúslányokban alakított szerepe miatt szeretjük és ismerjük. A film után mindenki vele akart dolgozni és egy csapásra sztár lett belőle! Megannyi sikeres filmmel a háta mögött (A Kém, A Főnök, Személyiségtolvaj és Szellemirtók) szinte megállíthatatlan! Most, hogy minden hétköznap láthatjátok őt a Mike & Mollyban 22:00-tól, valamint a Szívek Szállodája is visszatér a képernyőre és vele McCarthy is mint Sookie St. James, megosztunk veletek néhány érdekességet a színésznőről.

 1. Melissa a „The groundlings” nevű improvizatív komikus csapatban kezdte. Itt találkozott először a későbbi Koszorúslányok szereplőivel is, Kristen Wiig-el és Mya Rudolph-al!
 2. Ugyanebben a csapatban ismerte meg a későbbi férjét is és gyakran játszottak együtt. A kedves férj is szerepel a Koszorúslányokban!
 3. Saját elmondása szerint, tinédzser korában volt egy furcsa „gót” fázisa, amikor például garbókat hordott nadrágként.
 4. Teljesen lejáratta magát, mikor Sandra Bullock-kal dolgozott a Női szervek forgatásán. Mindig a teljes nevén szólította a színésznőt. De természetesen nagyon jóba lettek és a gyerekeik sokszor járnak össze játszani.
 5. Amikor Melissa először ment Hollywoodba, hogy kipróbálja magát a színész szakmában, több menedzser is azt mondta neki, hogy addig esélye sincs amíg nem fogy le. Meh, miért ilyen gorombák az emberek?
 6. Saját elmondása szerint, a Koszorúslányokban alakított Megan küllemét és viselkedését is Guy Fieri-re, a híres TV szakácsra alapozta.
 7. Saját ruhakollekciót dobott piacra, pusztán azért, mert zavarta, hogy molettebb nőknek olyan nehéz jó ruhákat találni.„Igazából csak szerettem volna egy rendes gardróbot magamnak.”
 8. Melissa szerint a legundorítóbb jelenet a Koszorúslányokban az volt, amikor a ruhapróbán hánytak. Persze a hányás valójában zabpehely és ételszínezék volt.
 9. Melissa unokatestvére nem más, mint a modell és műsorvezető, Jenny McCarthy!
 10. Első színészi szerepe is Jenny műsorában volt, a Jenny McCarthy Show-ban.
 11. Amikor jelentkezett a Szívek Szállodájába, a kasztingosok azonnal tudták, hogy tökéletes lesz Sookie szerepére, mert megállás nélkül nevettek az előadásán.
 12. Amikor New Yorkban lakott, a lakótársa a híres cipőtervező, Brian Atwood volt! Melissa a mai napig az ő cipőit hotdja a vörös szőnyegen.